Groepskookworkshop pizza bakken

   

In een centraal gelegen restaurantje van een Italiaanse topchef ontdek je alle in's en out's hoe een echte Italiaanse pizza te maken.

Tijdens deze workshop leer je alle stappen van het proces. Een goede pizza begint bij de bodem dus eerst wordt getoond hoe het beste pizzadeeg te maken. Vanwege de rijstijd is het deeg welke voor de pizza wordt gebruikt van te voren klaargemaakt en ga je hiermee aan de slag om een goede bodem maar zeker ook een goede korst te maken. Na de saus kun je kiezen uit een rijk assortiment aan ingredienten om je pizza samen te stellen en dan de oven in. Het werk is gedaan en het is tijd om te proeven van je zelf gemaakte pizza inclusief een heerlijke bruschetta, drinken (water, wijn, frisdrank) een toetje en een aandenken aan de leuke avond.

Duur van de workshop: ong 3 uur
Het maximaal aantal deelnemers: 8
Prijs: 65 euro p.p., kinderen t/m 13 jaar 50 euro p.p.
Tijd: Dagelijks om 17.00 uur


Groepskookworkshop Pasta maken

   

Ook kan er gekozen worden om verse pasta te maken. Tijdens de workshop leer je om zelf pasta te maken van bloem tot verse pasta.

Het maken van verse pasta is een ontzettend leuke en ontspannen bezigheid en het resultaat is heerlijk! Onder begeleiding leer je meerdere soorten pasta te maken van bijv ravioli of orrecchiette. Onder het genot van een drankje worden de twee klaargemaakte pastagerechten samen gezellig aan tafel gegeten inclusief 1 frisdrank, water of wijn.

Duur van de workshop: ong 3 uur
Het maximaal aantal deelnemers: 8
Prijs: 65 euro p.p., kinderen t/m 13 jaar 50 euro p.p.
Tijd: Dagelijks om 17.00 uur