Appartementen in Rome

Appartementen worden steeds populairder als accommodatiekeuze.
De persoonlijke vrijheid die je hebt in en rond de accommodatie is zeker een pluspunt, de aanwezigheid van een keuken maakt het dat je de vrijheid hebt om je eigen tijden te bepalen om te ontbijten en het kan ook nog eens besparend zijn als er een supermarktje in de buurt zit. Appartementen zijn vaak ruimer opgezet dan kamers in een bed&breakfast of hotel en de eigenaar is snel te traceren voor informatie.

Ik heb een netwerk van meerdere appartementen door de hele stad.
Zo zijn er appartementen te boeken vlakbij het Colosseum waar een knusse en relatief rustige wijk te vinden is met goede restaurantjes, een supermarkt en in de buurt van een schitterend park, de Villa Celimontana.
Op zoek naar een wijk vol met aperitivobarretjes en streetfoodtentjes dan is Monti zeker een optie. Een super gezellige sfeer gelegen tegenover het Forum Romanum.
Hartje Centrum kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld in de buurt van de Trevifontein of de Spaanse Trappen, het Pantheon of Piazza navona.
Trastevere is de volkswijk van Rome en ook hier geen gebrek aan uitgaansgelegenheden.
Bijzondere sfeer dankzij de karakteristieke straatjes en pleintjes.

Hieronder een impressie van een aantal appartementen.


Appartementen

Bedankt voor uw interesse in Rome van Dichtbij! Vul hieronder de informatie in en ik kom uiterlijk de volgende dag met een aanbod van beschikbare appartementen.