Bed&Breakfast

B&B in Trastevere

Het B&B Trastevere is gelegen in de sfeervolle volkswijk Trastevere in het historische centrum van Rome in via del Politeama. De wijk kent vele gezellige restaurantjes en bars en veel bezienswaardigheden zijn op loopafstand te bereiken. Trastevere is een beetje een dorp in een groet stad. 's Ochtends komt het leven hier langzaam op gang maar in de namiddag wordt Trastevere goed wakker en bruist van activiteit.

Het bed&breakfast bestaat uit 2 kamers.
De kamers beschikken over een eigen badkamer, zijn ruim en hebben een keukentje waar toast/beschuit, boter, jam, koffie en melk te vinden is voor het ontbijt.
De meubels en accessoires zijn speciaal ontworpen en handgemaakt voor de kamers.
De stijl is artistiek en creatief met een combinatie van modern en authentiek.
De prijzen zijn zeer gunstig en ook vier personen in één kamer is eventueel mogelijk met een extra bed in de kamer. Op de zondagochtend is in dit gebied ook een enorme vlooienmarkt te vinden genaamd Porta Portese.

Goedkope B&B in Rome

De B&B San Lorenzo ligt in de wijk San Lorenzo en deze wijk is niet zo bekend bij de meeste maar als je op zoek bent naar een plek met een typisch Romeinse sfeer dan komt San Lorenzo daarvoor zeker in aanmerking.

In de wijk zijn vele goed geprijsde romeinse trattoria's en wijnbars te vinden maar ook kleine keramiek- en sieraden winkeltjes en studio's van beeldhouwers.

Het bed&breakfast heeft 2, 3 en 4 persoonskamers.
De kamers beschikken over een eigen badkamer en de meubels en accessoires zijn speciaal ontworpen en handgemaakt. De stijl is artistiek en creatief met een combinatie van moderne apparatuur.

Aanvraagformulier Bed&Breakfast