Appartementen Monti

Hele gezellige wijk met veel boetiekjes, restaurantjes en wijnbars. De ideale plek om eeen aperitivo te nemen en te genieten van de intieme sfeer van Monti.

Appartement Monti 3

Het appartement is op de eerste verdieping en bestaat uit een charmante huiskamer voorzien van TV, Wi-Fi en radio. Verder zijn er twee slaapkamers (een één- en tweepersoons), een badkamer en een helemaal ingerichte keuken. Het is op een kruispunt gesitueerd dat Piazza Venezia St.Maria van de Engelen en de oversteek naar de Quirinale en Via St.Pieter in Vincoli verbind.

Appartement Monti 4


Sfeervol appartement gelegen op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift in Via di San Martino ai Monti, in het hart van de binnenstad, dicht bij de basiliek van Santa Maria Maggiore, het centraal station Termini en de Domus Aurea. Ingericht met een klassieke stijl en samengesteld uit een slaapkamer met tweepersoonsbed, een woonkamer met een slaapbank en een eethoek, een volledig ingerichte kitchenette en een badkamer met douche. De voorzieningen zijn wi-fi, een lcd-tv, mobiele airco unit en wasmachine.

Appartement Monti 5


Mooi appartement van 40 m2 met ingang op de eerste verdieping aan de Via Baccina, in het hart van Monti. Het appartement bestaat uit een comfortabele slaapkamer met een tweepersoonsbed, een woonkamer die wordt gekarakteriseerd door de aanwezigheid van originele Romeinse muren en daarnaast beschikt over twee slaapbanken voor één persoon, een praktische keuken en een badkamer met douche. Het appartement uitgerust met wi-fi en lcd-tv.