Dagtour op de fiets met zelfgemaakte pizza als lunch

Rome is heel geschikt voor een stedentrip. Geschiedenis (rome is één groot openlucht museum), cultuur (veel interessante musea, historisch en modern), warm klimaat (heerlijk slenteren door de stad op elk gewenst tijdstip), heerlijk eten (gezellige restaurantjes en heel betaalbaar), lekker ijs (laat je informeren over de beste ijssalons, zo goed!!), zee en strand (op een half uur afstand van het centrum met de bovengrondse metro arriveer je in Ostia, of met de trein in 40 minuten naar de badplaats Santa Marinella).

Graag zoveel mogelijk willen zien en doen om zo ook nog een dagje te kunnen shoppen of naar het strand te gaan dan is de dagtour met een comfortabele e-bike een absolute aanrader. Je krijgt zo een compleet plaatje van de stad met de vele highlights maar ook de minder bekende plekjes van Rome in combinatie met een lunch halverwege de tour met de mogelijkheid zelf de handen uit de mouwen te steken en je eigen pizza te bakken.

Wanneer
Zondag van 9.30 tot 15.30 uur.
Overige dagen op aanvraag.

Gids
Nederlandstalig

Duur
6 uur

Kosten
Prijs per persoon: 99,00 € (minimum 2 personen) incl elektrische fiets, rondleiding met gids, pizza bakken en lunch met een drankje.
Vanaf 3 personen is er een korting mogelijk.

Dagtour op de fiets door Rome en zelfgemaakte pizza als lunch