Tours in Rome in groepsverband

Gooi je een muntje over je schouder in de Trevifontein, dan betekent dat dat je ooit weer zal terugkomen en dat is geen overbodige luxe met een stad als Rome en zijn overdaad aan historie, kunst en cultuur.
Maar dat is zeker niet de enigste reden om weer te komen....de sfeer, de straatjes, de mooie pleintjes en natuurlijk het lekkere eten.
Om zoveel mogelijk mee te pikken tijdens je stedentrip is een tour met nederlandse gids een uitkomst.

Fietstour

Met een fietstour krijg je in korte tijd een hele goede indruk van de stad en het is ook nog eens een hele prettige manier om de stad te verkennen met leuke anekdotes, handige tips en goede adresjes van een Nederlandse gids.

Colosseum

In het Colosseum brengt de gids de gladiatoren tot leven en wandelend door het Forum Romanum krijg je dankzij de verhalen van de gids een goed idee hoe Rome ontstaan is en zich ontwikkeld heeft. Leuk is dat het helemaal tot leven komt aan de hand van veel beeldmateriaal.

Vaticaan

De Vaticaanse musea is het derde na grootste museum ter wereld met ongelooflijk veel moois, om over de Sixtijnse kapel van Michelangelo nog maar te zwijgen. Onmogelijk om alles te kunnen zien helpt de gids je de mooste en meest interessante werken te bekijken en het verhaal erachter te horen.