Tours in Rome in groepsverband

Gooi je een muntje over je schouder in de Trevifontein, dan betekent dat dat je ooit weer zal terugkomen in Rome. De meesten die ooit in Rome geweest zijn, zeggen ook nog een keer graag weer terug te willen komen. Wanneer je twee weken in Rome verblijft, heb je nog niet alle bezienswaardigheden kunnen zien. De stad heeft zo'n overdaad aan historie, kunst en cultuur dat je zowieso een selectie moet maken en dan is een tour met gids een uitkomst!

Met een fietstour krijg je in korte tijd een hele goede indruk van de stad en het is ook nog eens een hele prettige manier om de stad te verkennen met leuke anekdotes, handige tips en goede adresjes van een Nederlandse gids.

In het Colosseum brengt de gids de gladiatoren tot leven en wandelend door het Forum Romanum krijg je dankzij de verhalen van de gids een goed idee hoe Rome ontstaan is en zich ontwikkeld heeft. Leuk is dat het helemaal tot leven komt aan de hand van veel beeldmateriaal.

De Vaticaanse musea is het derde na grootste museum ter wereld met ongelooflijk veel moois, om over de Sixtijnse kapel van Michelangelo nog maar te zwijgen. Onmogelijk om alles te kunnen zien helpt de gids je de mooste en meest interessante werken te bekijken en het verhaal erachter te horen.