Rome van Dichtbij in de pers

Anouk/Rome van Dichtbij in een uitzending van Campinglife op 25 januari 2014

Waar moet je beginnen? Het Colosseum, Via Appia, Vaticaanstad, de Sixtijnse Kapel, Villa Borghese, de Spaanse trappen, het Pantheon of Forum Romanum! Er zijn teveel mooie en bijzondere hotspots in Rome. Je moet hier dan ook meer dan een paar dagen vertoeven, wil je alles hebben gezien. Een fietstocht is dan ideaal, want in een relatief korte tijd, kun je heel veel van deze prachtige, oude stad zien!
Er zijn natuurlijk verschillende manieren om dit te doen. Je kunt zelf een fiets huren, een goede kaart meenemen en kijken waar je terecht komt. Of je kunt een tour met een (Nederlandse) gids doen. Dit kan bijvoorbeeld bij Rome van Dichtbij. Deze tours worden het hele jaar door aangeboden en de maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Je kan het soort tour dat je wil maken uitkiezen. Wil je door het oude centrum? Of wil je de antieke Appia tour maken, een tocht met prachtige panorama’s over de stad of een tour speciaal voor met de kinderen? Het kan allemaal.

Het is hier trouwens ook mogelijk om fietsen te huren. Het is vooral in het hoogseizoen wel handig de fietsen vooraf te reserveren. Prijzen variëren van 15 euro voor een dag en 38 euro voor drie dagen. Prijzen zijn inclusief fietshelmen en sloten.
 
Klik op de volgende link om de uitzending waarin ik een stukje van Rome per fiets verken te bekijken:
https://www.rtlxl.nl/#!/campinglife-8623/5889e0f6-f08d-323c-ab61-94f31b8c0172

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Anouk/Rome van Dichtbij is een artikel verschenen in het Alphen CC op 28 januari 2012

Klik op onderstaande PDF file om meer te weten te komen hoe Rome van Dichtbij is ontstaan

artikel.PDF (178340)

Contact

Rome van Dichtbij

(0039) 320 1605894

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode