Rondleiding bij zonsondergang met aperitief

Rome, het grootste openluchtmuseum ter wereld

Verken Rome bij zonsondergang tijdens deze wandeltocht en geniet van de beroemde bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad laat zien, verlicht in al hun glorie. Bekijk met een deskundige gids het Pantheon, de Trevifontein en het Colosseum. Wandel over Piazza Navona en bekijk de ruïnes van de oude stad op het Forum Romanum. Dit is een geweldige manier om de stad 's avonds te leren kennen en leuk om te combineren met een aperitief.

 

De stad Rome heeft een dubbele charme, dag en nacht! Als de zon ondergaat veranderd het ritme in de stad, niemand rent naar zijn werk, de monumenten worden niet bezocht door tientallen bezoekers. Rome ontspant en op elke hoek zie je mensen nippend aan een goed glas wijn in een geanimeerd gesprek. De gids neemt je mee terug in de voetsporen van de zojuist verstreken dag, zodat je wat al gezien is in een heel ander licht kunt bewonderen.

 

Als je nadenkt over wat je in Rome kunt zien, naast zijn monumenten en zijn artistieke erfgoed, mis dan niet de kans om het te bewonderen in zijn meest mysterieuze en suggestieve charme. Alles wat je tijdens een avondtour door Rome ziet, zal er overdag niet hetzelfde uitzien.

Rome, het grootste openluchtmuseum ter wereld. Overweldigend in het daglicht. Mysterieus in de avond. Laat je leiden door een nederlandse gids van Rome van Dichtbij en  geniet van de betoverende sfeer van Rome onder het genot van een romeinse aperitivo tijdens deze avondwandeling. 

 

Romeinse mythen en legendes

We duiken in de mystiek van de renaissance en  komen langs de mooist verlichte bezienswaardigheden van het historisch centrum zoals de Trevifontein, de Spaanse Trappen, het Pantheon en Piazza Navona te bezoeken. We maken kennis met belangrijke Romeinse families. Een wandeling door Rome in de avond mag eigenlijk niet ontbreken en geeft je een andere kijk op de highlights van Rome.
De gids geeft een mysterieus tintje aan deze stadstour met spannende verhalen en romeinse mythen en legendes.

Een aantal bezienswaardigheden tijdens de tour
Colosseum
Keizerlijke Forum
Zuil van Trajanus
Trevifontein
Zuil van Marcus Aurelius
Tempel van Hadrianus
Pantheon
Piazza Navona

Gids
Nederlandstalig

Duur
2,5 uur

Wanneer
Maandag en Woensdag van 17.15 tot 19.30 uur
Vrijdag en Zaterdag van 16.15 tot 18.30 uur 

Kosten
Prijs per persoon: 25 € bij een minimum van 4 personen.
Bij 3 personen kan de tour doorgaan met een toeslag van 10 euro p.p.
Bij 2 personen wordt de prijs 45 € p.p.
Vanaf 6 personen is er een korting mogelijk.

Privé Avondwandeling