Privé Fietstours

Rome van Dichtbij organiseerd als sinds jaren fietstours door Rome en het is altijd een groot succes dankzij de deskundige begeleiding van een Nederlandse gids en de prettige wijze waarop de indrukwekkende monumenten per fiets bezocht worden vergezeld door de mooie verhalen uit de romeinse geschiedenis en praktische informatie. De fietstours kunnen zowel als privétours als ook als groepstours worden geboekt en geven een heel compleet beeld van Rome op een absoluut veilige manier! 

Er wordt mij weleens gevraagd of het niet te gevaarlijk is, fietsen door rome, maar dat is zeker niet het geval. We fietsen op een rustig tempo en pakken zo veel mogelijk de autoluwe zones van Rome, de kleine straatjes en de karakteristieke pleintjes en maken gebruik van de voetgangersstoplichten als we een drukkere weg moeten oversteken. 

Een fietstour door Rome geeft je de mogelijkheid meer te kunnen zien en is een stuk minder vermoeiend dan lopen, vooral met comfortabele elektrische fietsen en ook met kinderen is het een succes omdat ze het vaak veel leuker vinden om de stad al fietsend te verkennen en het een zeer welkome afwisseling is voor het ontdekken van de stad. Voor de kleintjes zijn er kinderzitjes beschikbaar en extensions welke aan een fiets kunnen worden gekoppeld voor kinderen die nog te klein zijn om de hele tour op eigen kracht te kunnen fietsen.

Een privé fietstour door Rome met nederlandse gids geeft je de mogelijkheid de tour naar eigen wens in te vullen en heb je de mogelijkheid een combinatie te maken met bijv het bakken van een pizza of te stoppen voor een aantal proeverijen of een aperitivo. 
Vraag naar de mogelijkheden
Zijn er kinderen in het gezelschap dan kan de tour ook wat meer op de hun gericht worden.

Je kan kiezen uit een rome highlights tour of een fietstocht over de via appia of naar het sleutelgat van Rome en de sinaasappeltuin en nog veel meer...we starten dichtbij het Colosseum met de tour en de nederlandse gids wacht jullie daar op met de fietsen.

Onderstaande prijzen zijn incl basisfietsen en Nederlandse gids, het is mogelijk elektrische fietsen te huren tijdens de privétour, hiervoor worden extra kosten berekend (5 € p.p.)

Aantal personen            tour 3 uur         tour 4 uur

2                                     150 €                170 €

3                                     160 €                180 €

4                                     170 €                190 €

5                                     190 €                210 €

6                                     200 €                220 €

7                                     220 €                240 €

8                                     240 €                260 €

9                                     250 €                270 €

10                                   260 €                280 €

11                                   270 €                290 €

12                                   280 €                300 €

Zijn jullie met meer dan 12 personen, geen probleem, dan is de prijs op aanvraag.

Het is ook mogelijk om fietsen te huren in Rome, voor meer informatie Fietshuur

Privéfietstour