Privé Wandeling door Rome

Rome van Dichtbij biedt naast o.a. fietstours, colosseumtours en foodtours ook stadswandelingen door Rome met nederlandse gids om eens wat dieper in te gaan op de directe omgeving, de bezienswaardigheden en het dagelijkse leven van de romeinen.
Bezienswaardigheden genoeg langs de route met highlights als de Spaanse trappen, Trevifontein, Pantheon en Piazza navona maar ook een stadswandeling door Trastevere behoort tot de mogelijkheden of een wandeling langs de onbekende bezienswaardigheden van Rome.

Wil je graag meer weten over een aantal beroemde persoonlijkheden boek dan de wandeling 'Van Julius tot Bernini' en maak een reis door de romeinse geschiedenis met nederlandse gids. We starten op het kattenforum van Rome met het levensverhaal van Julius Caesar en de romeinse keizers, komen via middeleeuwse straatjes langs de lokale markt van Rome Campo de' Fiori, lopen de 16e eeuw binnen op piazza farnese en gaan we dieper in op het leven van Michelangelo en zijn periode in Rome. Via de meest karakteristieke steegjes komen we uit op het mooiste barokplein van Rome Piazza Navona en maak je kennis met de beeldhouwer Bernini uit de 17e eeuw.

Gids in rome
Nederlandstalig

Duur
2,5 uur

Wanneer
Op aanvraag, afhankelijk van de beschikbaarheid van de gids

Kosten
Prijs per persoon: 30 € p.p. bij een minimum van 4 personen.
Bij 3 personen kan de tour doorgaan met een toeslag van 10 euro p.p.
Bij 2 personen wordt de prijs 55 € p.p.
Vanaf 6 personen is er een korting mogelijk.

Privé Wandeling Centrum Rome