Italiaans vanuit Rome

                    Paroleinitaliano1@gmail.com

20 jaar in Italië

Mijn naam is Anouk en ben gepassioneerd van de Italiaanse taal en eigenlijk alles wat met Italië te maken heeft. De italianen (ik ben er één getrouwd ;) , de keuken (ik geef food tours in Rome), de schoonheid van het land (ik trek er graag op uit en vooral het zuiden met de regio's campania en puglia zijn favoriet), de tradities en la dolce vita. Ik ben opgegroeid in Nederland maar woon al bijna 20 jaar in Italië en ben inmiddels een local in Rome. Het eerste wat ik heb gedaan na mijn aankomst in 2003 in Rome was weer terug naar de schoolbanken om goed Italiaans te leren. Een geweldige taal die zoveel meer is dan alleen een taal, het is een manier van leven, een passie, je wordt er simpel weg gewoon vrolijk van en het geeft je energie! 
 

Al pratend leer je

Italiaans leren moet vooral gewoon heel leuk zijn met afwisselende lessen en veel oefening. Je leert de taal makkelijker door het in verschillende situaties toe te passen i.p.v. het in je hoofd te stampen. Zo leer je werkwoorden door ze te koppelen aan situaties als de weg vragen, jezelf beschrijven/voorstellen en kleine gesprekjes aan te knopen. Praktische situaties waar je wat aan hebt en snel mee uit de voeten kan. De lessen zijn privé en zijn daardoor makkelijk aan te passen aan je wensen. Zijn er argumenten die je graag wilt behandelen, dan kan dat. Hou je van koken, dan organiseren we bijv een kookles in het italiaans, lekker gemakkelijk van huis uit. Leuk, gezellig en leerzaam :)
 

Vrijblijvend eerst twee gratis proeflessen

Als eerste maken we een online afspraak voor een eerste kennismaking/proefles (ik gebruik Zoom), laat ik zien hoe ik werk en daarna volgt nog een tweede proefles. De proeflessen hebben een duur van 40 minuten, de daaropvolgende lessen hebben een duur van 60 minuten.
Voor de eerste 10 lessen geldt een korting en de prijs per les is 12,50 euro. De daarop volgende lessen kosten 15 euro per les inclusief materiaal met de argumenten die we behandelen en oefeningen.
 

Italiaans voor alle nivo's

De lessen zijn geschikt voor alle nivo's  en het zal je verbazen hoe snel je al een klein gesprekje kunt voeren. Harstikke leuk ook als je op vakantie gaat naar Italie natuurlijk :) maar ook voor wie al een woordje Italiaans kan of zelfs al een stuk(je) verder is. De nadruk ligt dan op conversatie, gevarieerd, interessant en op maat samen gesteld om zo vloeiend mogelijk italiaans te leren praten. 
 

Hoe kan ik een kennismakingsgesprek reserveren?

Geïnteresseerd en wil je gratis twee lessen uitproberen, schrijf dan naar paroleinitaliano1@gmail.com 
 
Provaci e non te ne pentirai!
 
A presto,
Anouk  
 
Volg mij op Instagram en Facebook met leuke en leerzame posts
https://www.facebook.com/italiaansvanuitrome
 
 

Gratis proeflessen reserveren