De Italiaanse taal

Ciao! Mijn naam is Anouk en ben gepassioneerd van de Italiaanse taal en om jou te leren Italiaans te kunnen spreken.
Ik ben opgegroeid in Nederland maar woon al 20 jaar in Italië en ben inmiddels een local in Rome.
Het eerste wat ik heb gedaan na mijn aankomst in Italië was weer terug naar de schoolbanken om goed Italiaans te leren.
Geen woordjes uit mijn hoofd stampen maar een leraar voor mijn neus die alleen maar Italiaans sprak en een enorme stimulans was om de taal direct in de praktijk te brengen en dat heb je nodig als je serieus een taal wilt leren spreken.
Italiaans leren moet vooral ook gewoon heel leuk zijn met een goede methode wat werkt op de lange termijn.
Mijn lessen zijn niet zo zeer gebaseerd op de theorie maar juist op de spreekvaardigheid, al pratend leer je. 
Belangrijk met iets nieuw leren is dat je de mogelijkheid hebt dit direkt ook in de praktijk te kunnen oefenen en bied ik online privé conversatielessen aan om gemakkelijk van huis uit op een afgespoken tijdstip je italiaans te oefenen. Leuk, gezellig en leerzaam :)
 
Hoe werkt de online cursus Italiaans?
 
Als eerste maken we een online afspraak voor een kennismaking (ik gebruik Zoom) om te begrijpen op welk nivo te starten en een aansluitend programma te maken en maken we een afspraak voor een gratis proefles.
Als je besluit verder te gaan kun je kiezen uit een pakket of losse lessen. Losse lessen kosten 12,50 euro, een pakket van 10 lessen kost 100 euro. Elke les duurt 45 minuten en ik stuur (een aantal dagen van te voren) de argumenten met bijbehorende woorden en zinnen.
 
Italiaans voor alle nivo's
De lessen zijn gebasseerd op conversatie en het zal je verbazen hoe snel je al een gesprekje kunt voeren. Harstikke leuk ook als je op vakantie gaat naar Italie natuurlijk :) maar ook voor wie al een woordje Italiaans kan of zelfs al een stuk(je) verder is werkt deze methode van veel conversatie zeer goed.
 
Hoe kan ik de eerste gratis les Italiaans reserveren?
Geïnteresseerd en wil je gratis een les uitproberen, schrijf dan naar romevandichtbij@gmail.com 
 
Provaci e non te ne pentirai!
 
A presto,
Anouk  
 
Volg mij op Instagram met leuke en leerzame posts
 
 

Italiaanse les reserveren