Over Rome van Dichtbij

Ik stel me even voor. Mijn naam is Anouk en heb Rome van Dichtbij opgezet in 2012. In datzelfde jaar ben ik begonnen als gids op fietstours door Rome na eerst 5 jaar een bed&breakfast in Rome te hebben gerund.
 
De overstap naar Rome was al in 2003, helemaal verliefd (en nog steeds) op mijn Italiaanse man heb ik mijn boedeltje gepakt om in Rome te gaan wonen en ben er nooit meer weggegaan. Voor mij geen drastische beslissing want was het inmiddels wel gewend om hier en daar te zijn vanwege mijn verscheidene banen in de toeristische sector als hostess voor De Jong Intra Vakanties en NBBS Reizen op Sicilie en in de hotellerie in Sorrento en Pompei.
 
De reiswereld heeft mij altijd enorm aangesproken en mijn gidswerk in Rome sluit daar mooi op aan. Het is fijn om mensen kennis te laten maken met het mooie Rome, de historie, de verhalen, de legendes, de gezelligheid van de stad, de geuren en de kleuren en dan heb ik het nog niet gehad over het eten en de heerlijk streetfood van de stad.
 
Ik help je graag bij het samenstellen van leuke activiteiten in Rome, ook geschikt voor kinderen en ben gespecialiseerd in fietstours, wandeltours, colosseumtours en foodtours maar sinds kort gids ik ook tours door Rome met de golfcar wat echt super leuk is. Ook is het mogelijk tours door de Vaticaanse Musea via mij te boeken. Nog op zoek naar een accommodatie dan hoor ik graag je wensen en voorkeuren en kom ik vrijblijvend met een aantal mogelijkheden.
 
Ik hoop tot snel of in het Italiaans Arriverderci!