Tour met Golfkar

Tijdens je stedentrip in Rome wil je natuurlijk zo veel mogelijk bezienswaardigheden zien en  activiteiten ondernemen maar ontspannen en jezelf een beetje verwennen op vakantie hoort er ook bij. Op een tour met een golfkar kun je heerlijk ontspannen, veel zien en de Nederlandse gids verteld de ins en outs van Rome en de leuke en interessante weetjes achter de monumenten. 

Rome van Dichtbij is al meer dan 10 jaar actief als organisator van rondleidingen en activiteiten in Rome en ik doe het met enorm veel passie.
De kleine cars zijn perfect om door Rome te rijden, absoluut een leuke belevenis en het is zowel mogelijk je te laten rijden als om zelf te rijden. Zowel de highlights van het historische centrum als de minder bekendere maar net zo mooie bezienswaardigheden kunnen aan bod komen.

De tours starten vanaf de Villa Borghese maar het is soms ook mogelijk om te starten vanaf de accommodatie.
De tours hebben een duur van 2 of 3 uur en worden als privé tour aangeboden.

Mochten er meerdere aanvragen voor dezelfde dag binnen komen dan is het in overleg mogelijk deze te combineren en een kleine groep te vormen.

De prijs voor 1+1 (gids), 2+1 (gids), 3+1 (gids) personen voor een 2 uur durende tour is 190 euro / 3 uur is 240 euro incl de huur van de e-car en nederlandse gids.

De prijs voor 4+1 (gids) personen voor een 2 uur durende tour is 215 euro / 3 uur is 260 euro incl de huur van de e-car en een nederlandse gids.


De prijs voor 5+1 (gids), 6+1 (gids) of 7+1 (gids) personen voor een 2 uur durende tour is 230 euro / 3 uur is 295 euro incl de huur van de e-car en een nederlandse gids.