Workshop pasta maken & stadswandeling of fietstour
De Romeinse keuken
De Romeinse keuken is traditioneel en gebaseerd op authentieke ingrediënten die je een andere kant van Rome laten zien.
In deze tour bezoek je niet alleen Rome maar je proeft haar ook omringd door de gastvrijheid en sympathie van de Romeinen.
Workshop Pasta maken
De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en je start met het maken van het deeg voor de pasta met verse eieren en bloem. Ondertussen, terwijl het deeg rust, wordt je stap voor stap getoond hoe één van de meest geliefde Romeinse gerechten, de amatriciana of carbonara, in de Romeinse keuken wordt bereidt. Vervolgens rol je het deeg uit met een deegroller en snijd je met de hand of machinaal de tonnarelli of fettuccine. Alles wordt geproefd vergezeld van een glas wijn of bier.
Overige informatie
Wanneer
Dinsdag t/m Vrijdag om 10h30, op aanvraag.
Duur
1,5 uur
Kosten
Prijs per persoon: 43 € .