Workshop pasta maken & stadswandeling of fietstour

De Romeinse keuken

De Romeinse keuken is traditioneel en gebaseerd op authentieke ingrediënten die je een andere kant van Rome laten zien.

In deze tour bezoek je niet alleen Rome maar je proeft haar ook omringd door de gastvrijheid en sympathie van de Romeinen.

 

Workshop Pasta maken

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en je start met het maken van het deeg voor de pasta met verse eieren en bloem. Ondertussen, terwijl het deeg rust, wordt je stap voor stap getoond hoe één van de meest geliefde Romeinse gerechten, de amatriciana of carbonara, in de Romeinse keuken wordt bereidt. Vervolgens rol je het deeg uit met een deegroller en snijd je met de hand of machinaal de tonnarelli of fettuccine. Alles wordt geproefd vergezeld van een glas wijn of bier.

 

Overige informatie

Wanneer
Dinsdag t/m Vrijdag om 10h30, op aanvraag.

Duur
1,5 uur

Kosten
Prijs per persoon: 43 € .

Combinatie met stadswandeling of fietstour

Deze workshop kan gecombineerd worden met een fietstour of stadswandeling van 3 uur.
Ik kom jullie dan ophalen bij het restaurantje waar de workshop gegeven wordt en vertrekken we vanaf daar met de tour.
 
Kosten
Stadswandeling: bij 4 personen is de prijs p.p. 35 euro
Fietstour: bij 4 personen is de prijs 45 euro p.p. incl een basisfiets.
 

Workshop Pasta maken in Trastevere